HARJOITUKSET TAUOLLA TOISTAISEKSI

Valitettavasti joudumme odotetusti edelleen jatkamaan harjoitustaukoa. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja toimimme tässä yleisten suositusten mukaisesti. Ilmoitamme välittömästi, kun meidän on mahdollista jatkaa harjoituksia.

Pyrimme parhaamme mukaan korvaamaan menetetyt harjoitukset mm. tarjoamalla teille harjoitusvideoita ja -ohjelmia harjoitustauon aikana. Julkaisemme harjoitusvinkkejä täällä Facebookissa ja Instagramissa: @malmintaekwondo. Kokoamme harjoitusvideot ja muut materiaalit OneDriveen, jonka linkin jaamme seuran jäsenille sähköpostilla. Lisäksi tulemme pitämään seuran jäsenille live-harjoituksia - pysy kuulolla!

Seuraa siis aktiivisesti sosiaalisen median kanaviamme ja pidä itsesi liikkeellä esimerkiksi hyödyntämällä tarjoamamme harjoitusvinkit - otamme näihin mielellämme toiveita ja ehdotuksia vastaan. Voit kirjata toiveet postausten viestikenttään tai laittaa sähköpostia: info@malmintaekwondo.fi.

Pyritään pitämään itsemme liikkeellä ja aktiivisina vallitsevista rajoitteista huolimatta! Tsemppiä, jaksamista ja auringonpaistetta kaikille haastavasta tilanteesta huolimatta! 

Harri Kanerva