SALIHARJOITUKSET TAUOLLE 25.11. ALKAEN

Hei jälleen hyvät harrastajat,

Valitettavasti olemme tilanteessa, jossa koronatartuntojen määrä on pääkaupunkiseudulla edelleen lisääntynyt merkittävästi viimeisen viikon aikana. Tänään HUS:n ja Helsingin kaupungin yhteisen tiedotustilaisuuden mukaan tullaan lähipäivinä asettamaan uusia järeämpiä lisärajoituksia koronaepidemian hillitsemiseksi.

Olemme tänään 24.11. seuran johtokunnan kokouksessa päättänyt keskeyttää toistaiseksi kaikki seuran harjoitukset huonontuneen koronatilanteen vuoksi ja taudin leviämisen ehkäisemiseksi. Perusteluna ovat viranomaislinjaukset koronatilanteen selkeässä leviämisvaiheessa. Pahoittelemme syvästi tilannetta ja äkillistä muutosta ja sen vaikutusta harjoituksiin, mutta koemme, että tämä on ainoa oikea vaihtoehto vallitsevassa tilanteessa toimia seurana vastuullisesti. Näin turvaamme osaltamme seuran harrastajien ja seuratoimijoiden terveyden ja estämme mahdollisten tartuntojen leviämisen toimintamme kautta seuran jäsenten keskuudessa tai tätä kautta muihin ihmisiin. Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistuksia ja toimimme suositusten mukaisesti pohtiessamme sopivaa ajankohtaa harjoitusten jatkumiselle. Pidämme teidät ajantasalla ja informoimme välittömästi, kun harjoituksia on mahdollista jatkaa.

Poikkeuksena ovat tällä viikolla aikaisemmin ilmoitetut vyökokeet, jotka tulemme pitämään ilmoitetusti ennalta sovittuina ajankohtina. Pyydämme vyökokeeseen osallistuvia huomioimaan erityisen huolellisesti voimassa olevat varotoimet salilla. Vanhemmat eivät valitettavasti voi tulla katsomaan vyökoetta tai ottamaan valokuvia vyökokeen päätyttyä. Mikäli haluatte, on meiltä mahdollista saada kuvia vyökokelaista jälkikäteen. Kuvia voi kysyä sähköpostitse: info@malmintaekwondo.fi.

Tulemme harjoitustauon aikana pitämään harjoituksia Zoom-etäyhteydellä lukuun ottamatta loppuvuoden joulutaukoa. Infoamme tästä pian lisää.
 

Pahoittelut vielä kertaalleen muutoksista ja harjoitusten peruuntumisista! Toivomme kaikille terveyttä ja jaksamista poikkeusaikana.

yt,
Malmin Taekwondo ry johtokunnan psta
Tea Runnakko-Laitinen, pj
info@malmintaekwondo.fi
p. 050 382 1069

Harri Kanerva